Geldig tot 30 september!

... beautiful things for beautiful little people!

Ben je zwanger en ben je nog op zoek naar een leuke winkel om je geboortelijst te leggen? Spring dan zeker eens binnen bij Mimi Baby Jabbeke. Naast onze uitmuntende service en tal van andere voordelen, die we ontzettend graag voor je uit de doeken doen, hebben we nu ook een heel leuk extra geschenk voor jou in petto.

Bij aanleg van een geboortelijst krijg je een Mimi Customized geschenkpakket cadeau ter waarde van 120 euro. Dit leuke setje bestaat uit een gepersonaliseerde badcape, slabbetje, new born mutsje én speedkoord. En je leest het goed 'gepersonaliseerd'. Dit houdt in dat jij volledig zelf kiest hoe jouw setje er zal gaan uitzien: de stoffen, de kleuren, het lettertype en de kleur van het borduursel, ... Volledig op maat. 

Zo kan je bijvoorbeeld het setje afstemmen op de kleurtjes en het lettertype van je geboortekaartje! Bovendien is alles vervaardigd uit hoogwaardige en kwalitatieve stoffen. Want wij willen alleen maar het beste voor dat klein wondertje in je buik!

Wens je meer info of een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, contacteer ons dan snel! 

Ons advies maakt jouw moment uniek!

*geschenk bovenop de 10% lijstwaardebon

*Actie geldig bij aanleg van een geboortelijst met een minimum verkochte waarde van 2.500 euro. De actie loopt tot en met 30/09/2020.

Liggen de openingsuren jullie wat minder goed? Dan maken wij met plezier een afspraak wanneer het jullie past!

haike@mimibabyjabbeke.be - 0474 492 471

gepersonaliseerde baby artikelen

𝚆𝚎 𝚣𝚎𝚝𝚝𝚎𝚗 𝚊𝚕𝚟𝚊𝚜𝚝 𝚊𝚕𝚕𝚎𝚜 𝚗𝚘𝚐 𝚎𝚟𝚎𝚗 𝚘𝚙 𝚎𝚎𝚗 𝚛𝚒𝚓𝚝𝚓𝚎…

♡Ons aanbod babyartikelen is zeer uitgebreid. Wij loodsen je er met alle plezier doorheen… We hebben voor jullie een mooi merkenaanbod geselecteerd, voor elke smaak én budget, maar steeds kwaliteitsvol!

♡Met ons eigen huismerk stel je jouw eigen collectie samen. Stoffen, kleuren, afwerking, geborduurd, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Van parkbekleding, luiertassen, … tot de liefste knuffelbeertjes! Alles kan! Gemaakt in ons eigen naaiatelier.

♡Persoonlijk en eerlijk advies staan bij ons op de eerste plaats. We informeren je over wat je echt nodig hebt voor de komst van de baby.

♡Bij ons heb je de mogelijkheid om te beslissen of je pas nadien de babyspulletjes bestelt of ze omruilt naar een waardebon. We noemen dit droomartikels…

 

gepersonaliseerde baby artikelen

♡Een geboortelijstafspraak plannen we graag in voor of na de openingsuren zodat we jullie in alle rust de nodige uitleg kunnen geven. Dit kan zowel tijdens de week, ’s avonds als in het weekend. Als mama van twee kindjes deel ik met plezier mijn persoonlijke ervaring.

♡Familie en vrienden kunnen op verschillende manieren jullie uitgekozen spulletjes aankopen. Op onze toegankelijke website kunnen ze heel gemakkelijk van thuis uit een geschenkje shoppen. Uiteraard is iedereen ook steeds van harte welkom in de winkel!

♡Wij leveren een selectie babyartikelen vooraf aan huis. Zo kunnen jullie alles installeren en zonder zorgen uitkijken naar D-day! Leuk en uniek aan onze service… jullie hoeven de spulletjes vooraf zelf niet aan te kopen.

♡Wil je al eens snuisteren in ons aanbod? We hebben een handige checklist die je kan aanvragen per mail.

♡Om jullie avontuur wat makkelijker te maken, bieden wij ook geboortekaartjes en/of doopsuikers aan. Elke doopsuikermand is uniek en wordt op maat uitgewerkt. Alles onder één dak… volop genieten dus!

♡Bij het afsluiten van de geboortelijst ontvangen jullie steeds een waardebon van 10% en een leuk extra geschenk! (extra geschenk bij min. afname)

 

Komen jullie binnenkort eens langs?

Tot snel!

gepersonaliseerde baby artikelen