Geldig van 1 april tot 15 mei.

πšˆπš˜πšžπš› πšŽπšπšŽπš›πš—πšŠπš• πš•πš˜πšŸπšŽ πšŒπšŠπš™πšπšžπš›πšŽπš πš’πš— πš˜πš—πšŽ πšπš›πšŠπš–πšŽ!

π™Όπš˜πš˜πš’ πš πš˜πš—πšπšŽπš›, πš πš˜πš—πšπšŽπš›πš–πš˜πš˜πš’β€¦

EΓ©n van de mooiste dagen in je leven als ouder. Het moment waarop alles verandert van de ene op de andere minuut. De geboorte van jullie klein wonder… 

Vol trots laten jullie ons vaak als eerste horen, dat jullie zoon/dochter is geboren. We willen jullie dan ook graag met een bijzonder kraamcadeau feliciteren!

Van 1 april tot 15 mei schenken we alle trotse ouders een uniek geboortekader uitgewerkt in een luxe-editie. Kies de stof, de afwerking en laatΒ de geboortegegevens borduren in het lettertype van het geboortekaartje!

Verzorgd tot in de puntjes… super leuk om bij de doopsuikermand te presenteren en staat bovendienΒ prachtig als kamerdecoratie in de kinderkamer.

Β 

parkbekleding

Laat je door ons begeleiden bij het creΓ«ren van hΓ©t ideale lijstje en wij verrassen jullie graag met een uitmuntende service en zoveel meer!

Wens je meer info of een afspraak vast te leggen voor je geboortelijst, contacteer ons dan snel!Β 

Ons advies maakt jouw moment uniek!

*geschenk bovenop de 10% lijstwaardebon

*Actie geldig bij het leggenΒ van een geboortelijstΒ met een minimum verkochte waarde van 2500 euro. De actie loopt tot en met 15/05/2021.

Β 

Liggen de openingsuren jullie wat minder goed? Dan maken wij met plezier een afspraak wanneer het jullie past!

haike@mimibabyjabbeke.be - 0474 492 471

geboortekader

πš†πšŽ πš£πšŽπšπšπšŽπš— πšŠπš•πšŸπšŠπšœπš πšŠπš•πš•πšŽπšœ πš—πš˜πš πšŽπšŸπšŽπš— πš˜πš™ πšŽπšŽπš— πš›πš’πš“πšπš“πšŽβ€¦

β™‘Ons aanbod babyartikelen is zeer uitgebreid. Wij loodsen je er met alle plezier doorheen… We hebben voor jullie een mooi merkenaanbod geselecteerd, voor elke smaak Γ©n budget, maar steeds kwaliteitsvol!

β™‘Met ons eigen huismerk stel je jouw eigen collectie samen. Stoffen, kleuren, afwerking, geborduurd, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Van parkbekleding, luiertassen, … tot de liefste knuffelbeertjes! Alles kan! Gemaakt in ons eigen naaiatelier.

β™‘Persoonlijk en eerlijk advies staan bij ons op de eerste plaats. We informeren je over wat je echt nodig hebt voor de komst van de baby.

β™‘Bij ons heb je de mogelijkheid om te beslissen of je pas nadien de babyspulletjes bestelt of ze omruilt naar een waardebon. We noemen dit droomartikels…

maatwerk

β™‘Een geboortelijstafspraak plannen we graag in voor of na de openingsuren zodat we jullie in alle rust de nodige uitleg kunnen geven. Dit kan zowel tijdens de week, ’s avonds als in het weekend. Als mama van twee kindjes deel ik met plezier mijn persoonlijke ervaring.

β™‘Familie en vrienden kunnen op verschillende manieren jullie uitgekozen spulletjes aankopen. Op onze toegankelijke website kunnen ze heel gemakkelijk van thuis uit een geschenkje shoppen. Uiteraard is iedereen ook steeds van harte welkom in de winkel!

β™‘Wij leveren een selectie babyartikelen vooraf aan huis. Zo kunnen jullie alles installeren en zonder zorgen uitkijken naar D-day! Leuk en uniek aan onze service… jullie hoeven de spulletjes vooraf zelf niet aan te kopen.

β™‘Wil je al eens snuisteren in ons aanbod? We hebben een handige checklist die je kan aanvragen per mail.

β™‘Om jullie avontuur wat makkelijker te maken, bieden wij ook geboortekaartjes en/ofΒ doopsuikers aan. Elke doopsuikermand is uniek en wordt op maat uitgewerkt. Alles onder één dak… volop genieten dus!

β™‘Bij het afsluiten van de geboortelijst ontvangen jullie steeds een waardebon van 10% en een leuk extra geschenk! (extra geschenk bij min. afname)

Β 

Komen jullie binnenkort eens langs?

Tot snel!

chanel stof