over ons

Op 9 december 2017 kondigden Haike en Ruben, fiere ouders van twee jonge kindjes, met trots de geboorte aan van Mimi baby Jabbeke, gelegen in het centrum van de gemeente.

Na een jaar is de zaak uitgegroeid tot dè baby- en kinderspeciaalzaak van de regio en omstreken. Het is een hedendaagse winkel met een uniek aanbod aan duurzame merken, voor elk wat wils. Stijl, comfort en luxe primeren en dat binnen ieders budget en stijl. Het aangeboden productengamma is gebaseerd op een klassiek-romantisch assortiment met een persoonlijke toets. Het is de ideale winkel voor ouders en grootouders die op zoek zijn naar babyartikelen, peuter- en kleuterspullen en dat uit meer dan 120 topmerken. Mimi baby Jabbeke stelt zich als doel haar assortiment af te stellen op hedendaagse, jonge en actieve ouders.

 

Ben je in blijde verwachting en wil je graag je geboortelijst bij ons leggen, dan zal Haike, ervaren mama, je met toewijding en passie adviseren en begeleiden bij het uitkiezen van tal van babyartikelen voor je kleine lieveling. Je wordt met open armen ontvangen en door haar eigen aanpak krijg je antwoord op al je vragen. 

Persoonlijke begeleiding en service zijn het visitekaartje van de zaak. Wie een geboortelijst legt, gaat stap voor stap doorheen alle categorieën van babyartikelen gebruik makend van een checklist die daarvoor speciaal werd opgemaakt. Bij het samenstellen van de lijst ben je niet gebonden aan de artikelen die in de winkel liggen, maar krijg je vrije keuze uit een 100-tal merken. Op die manier wordt een geboortelijst volledig op maat samengesteld.

 

De Mimi-service is uniek en biedt haar klanten de mogelijkheid om ongeveer 1 maand voor de voorziene geboortedatum alle (of een deel) van de producten vooraf thuis geleverd te krijgen en meubelen te laten installeren. Op die manier wordt onnodige stress tijdens de laatste maand(en) van de zwangerschap vermeden.

 

Bij het afsluiten van de lijst (vanaf een lijstwaarde van 1500 €) krijgen de ouders een waardebon van 10% op de geschonken artikelen.

 

Het leggen van de lijst gebeurt best minstens een 3/4-tal maanden voor de uitgerekende geboortedatum. Er kan een afspraak gemaakt worden zowel binnen als buiten de openingsuren, dus ook ’s avonds en tijdens het weekend. De keuze voor ‘beperktere’ openingsuren is er gekomen om voldoende tijd te kunnen vrijmaken om in alle rust de geboortelijst te kunnen samenstellen.

 

Om de service compleet te maken kan je op ons ook beroep doen voor het drukwerk van de geboortekaarten en voor een aanbod van originele doopsuiker. Elke vraag wordt individueel aangepakt om zo tot de meeste exclusieve doopsuikermand te komen… omdat elk nieuw leven uniek is.

Om intens van de geboorte te kunnen genieten, neemt Mimi baby Jabbeke graag al jullie zorgen weg.

 

Lieve groetjes, Haike

 

Openingsuren shop:

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 10u - 15u
Woensdag: 14u – 18u
Donderdag: 10u - 15u
Vrijdag: 14u – 18u
Zaterdag: 14u - 18u

Geboortelijsten of grote bestellingen kunnen "elke dag" op afspraak buiten de openingsuren.

Topmerken

116 topmerken

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

bekijk alle merken

Uitmuntende service

Uitmuntende service

We vertrekken altijd vanuit 1 belangrijk standpunt. Onze klanten kwaliteit bieden. Verder vinden we het belangrijk dat onze klant een hele uitgebreide keuze heeft. Daarom bieden wij steeds een honderdtal merken aan waarvan steeds de volledige collectie wordt aangeboden en gekozen kan worden op de geboortelijst. We maken ons sterk dat we een aanbod hebben voor ieders budget en voor elke smaak. Van heel klassiek tot heel trendy. In alle prijsklassen. Kortom voor elk wat wils.

Klant is koning

Klant is koning

Van bij de eerste kennismaking vraag ik naar de noden en behoeften van mijn klant. Hoe zien jullie het verloop van jullie geboortelijst in deze emotionele periode? Wat zijn jullie verlangens? Wat verwachten jullie van mij als shopmanager? Wat kan ik doen om aan jullie wensen te voldoen?

Het is belangrijk om elke geboortelijst als een apart project te zien en elke klant met persoonlijke aandacht te behandelen… Iedereen is trouwens anders.
Ik ben flexibel in het zoeken naar oplossingen. Bijvoorbeeld: Onze openingsuren kunnen op vraag van de klanten worden aangepast net na de geboorte zodat familie en vrienden gemakkelijker hun geschenken kunnen komen ophalen.
 
Daarnaast kan je niet alleen voor een geboortelijst of geschenken bij ons terecht. Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma geboortekaartjes en doopsuiker op maat met (indien gewenst) alle service.  We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuiker leveren in het moederhuis.

Klik hier voor onze realisaties

Uniek

Uniek

We zijn een sterke groep van shopmanagers met de grootste passie voor hun vak die alleen het beste voor hun klanten willen. Onze shop heeft geen “normale” openingsuren omdat wij dit echt niet nodig vinden. Dit geeft mij juist de enorme vrijheid om meer tijd in mijn klanten te steken, leveren, adviseren, lijst opvolgen, enz…
 
De geboortelijsten kunnen in alle rust en op ieders tempo worden gelegd en dit steeds op afspraak. Ik maak tijd voor mijn klanten en geef ze de aandacht die ze verdienen. We zijn veel meer dan een normale winkel want we geven advies thuis en helpen onze klanten waar nodig, wij gaan dus een stapje verder dan “openingsuren”.
 
Mijn showroom is niet groot en ik toon niet “alles” in “alle” kleuren, maar we vernieuwen en gaan mee met de trends. We tonen mogelijkheden, bieden sfeer, laten al onze merken aan bod komen, maar kleuren en uitvoeringen worden daarna op staal gekozen en uit catalogus. Ik wil ook telkens alles nieuw voor mijn klanten bestellen zodat ze telkens het allerlaatste model hebben en hun baby’tje gloednieuwe en ongebruikte spulletjes krijgt.
 
Natuurlijk kan de klant bij mij ook terecht voor leuke meeneemgeschenkjes. Ik biedt altijd een leuk gamma aan en ook in personaliseren zijn we heel sterk.  Je eigen collectie samenstellen met stoffen naar keuze, dat kan perfect. Naam en/of initialen kunnen steeds geborduurd worden.

Exclusieve webshop

Exclusieve webshop

Onze webshop biedt een geselecteerd gamma aan uit onze merken. We hebben reeds voor u voorgeselecteerd, maar alles is wel steeds te bestellen, al staat het er niet op. Onze webshop is voor onze klanten. Hij biedt de mogelijkheid om een geboortelijst naar believen aan te vullen, een vrijblijvende verlanglijst aan te maken, een geboortelijst aan te maken enz. Dit door middel van een persoonlijke inlogcode die je dient aan te vragen bij je shopmanager.

Voordelen en acties

Voordelen en acties

Naast de voordelen van de unieke gratis service die we aanbieden, bieden we nog zoveel meer. We bedenken steeds leuke acties en geschenken. Klanten mogen ook steeds suggesties doen bij ons, wij bekijken wat mogelijk is binnen het budget van hun bestelling. Bij jouw geboortelijst ontvang je ook altijd een leuk geschenk!
Om onze klanten in de toekomst nog meer te verwennen zijn wij momenteel achter de schermen bezig met de uitwerking van een hele leuke verrassing voor onze klanten, more to come!

Klik hier voor alle acties

lof joe

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag